Zsírbontó kezelések

Mi az a kavitációs zsírbontás?

A kavitáció jelensége tehát meghatározott ultrahang beállítások mellett jön létre. Ez azért fontos, mert a frekvenciát és az erősséget úgy lehet megválasztani, hogy az a környező szöveteket, illetve a zsírtól eltérő sejteket ne károsítsa.

Az ultrahangos zsírbontás tehát egy olyan – a kavitáció ultrahangos alkalmazásán alapuló – non-invazív eljárás, amelyspeciális ultrahang rezgésekkel képes elfolyósítani a test kontúrját elcsúfító zsírszöveteket. Ezáltal formálja az alakot és eltünteti a narancsbőrt. Mivel a kavitációs zsírbontás során alkalmazott rezgéstartomány a zsírokra jellemző, más szöveteket nem károsít a kezelés.

01

Vákuum, Bipoláris Rádiófrekvenciás kezelés

Alakformálás alapvető eszköze melynek során a negatív nyomás hatékonyan fellazítja és lebontja a bőr alatti zsírsejteket. Az így kialakult vákuum ritmus hatására vérbőség keletkezik, mely elősegíti a fellazított, lebontott zsírsejtek elszállítását.
A vákuum hatására beindulnak az anyagcsere folyamatok, fellendíti a nyirokkeringést, ezáltal elindítva a méreganyagok, a lerakódott, fellazított zsírsejtek távozását.
A fejbe épített Rádiófrekvencia a kezelés közben folyamatosan feszesíti a bőrt, megszüntetve az esetleges egyenletlenségeket a bőr felszinén.

02

Rádiófrekvenciás testkezelés

A kezelőfej nagy bőr alatti hőmérséklet változást okoz, mely részint megindítja a zsírsejtek nyirokkeringés felé áramlását.
Elsődleges feladat viszont a bőr feszesítése.
Megszünteti a megereszkedett bőrt, a hő hatására a kollagénszálak megszakadnak és elrövidülnek.
Kezelés közben a szálak megfeszülésének es szakadásának köszönhetően a bőr már a kezelés követően feszesebbé válik.

03

Arc-Nyak-Dekoltázs feszesítés Rádiófrekvenciával

A hő hatására a bőrben rövid idő alatt elképesztő mennyiségű kollagén termelődik válaszreakcióként, így elérve a feszes, sima, ránctalan bőrfelületet a kezelt területen.
A Quadropoláris rádiófrekvenciával rendkívül sikeres eredményeket értünk el dekoltázs feszesítésbe. Pár alkalom után a bőr láthatóan simábbá és feszesebbé vált.
Anti-Aging kezelésünk hatására a szemkörnyéki ráncok,szarkalábak már az első kezelés után látványosan halványultak. A bőr  feszesség mellett a bőr fiatalosan hidratált, rugalmas és selymesen puhává válik.

04

Lipolézeres zsírbontás és bőrfeszesítés

A lipolézer egy hatékony és innovatív módszer a testzsír csökkentésére és alakformálásra. Ez a módszer különösen nagy népszerűségnek örvend a Royal Body Salonban, ahol a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk az ügyfelek szépségének és egészségének megőrzése érdekében.
A lipolézer eljárás során az ultrahangos hullámok segítségével fokozatosan és hatékonyan bontják le a zsírsejteket, majd ezek a sejtek természetes úton távoznak a testből.A lézer biztonságosan áthatol a bőrőn, és az Adipose zsírsejteket célozza meg. A sejtek fala áteresztővé válik, így ki tudnak áramolni a zsírok, a víz és a glycerol. A Adipose sejtek jelentősen összezsugorodnak, ami a páciens számára centiméteres csökkenést jelent.

A kavitációs zsírbontás során alkalmazott, kizárólag a bőr alatti zsírsejtekre ható, 40.000 Hz-es fókuszált ultrahangrezgés rezgésbe hozza a zsírsejteket, majd a sejtek közötti térben számtalan mikro vákuumbuborékot képez. A zsírsejtek ennek következtében túlnyomás alá kerülnek, a sejtburok megbomlik, a bennük található víz felhevül, a zsír pedig triglycerinre valamint zsírsavra bomlik és elfolyik a sejtek közötti térben.

Mindezek mellett kavitációs zsírbontás hatására egyéb folyamatok is lezajlanak a kezelt területen

A sejtek intenzív rezgésének, és az eközben termelődő hőnek köszönhetően javul a sejtek anyagcseréje, valamint felgyorsul a nyirokáramlás, így a kavitációs zsírbontás során felszabadult salakanyagok kiürítése is hatékonyabblesz. A hő hatására vérbőség alakul ki, az erek kitágulnak, nő a sejtfalak áteresztőképessége, így a kezelés közben és után alkalmazott gélek (pl. a Forever Slim 2 in 1 feszesítő gél) hatóanyagai könnyebben bejutnak a sejtekbe.

Hogyan zajlik a kavitációs zsírbontás?

Mi történik kavitációs zsírbontás után?

A kavitáció jelensége tehát meghatározott ultrahang beállítások mellett jön létre. Ez azért fontos, mert a frekvenciát és az erősséget úgy lehet megválasztani, hogy az a környező szöveteket, illetve a zsírtól eltérő sejteket ne károsítsa.

A kavitációs zsírbontás során felszabaduló zsírok és salakanyagok a nyirokrendszeren keresztül az érrendszerbe, majd a vér útján a méregtelenítő szervekhez (máj, vese) kerülnek, és a vizelettel illetve a széklettel távoznak a testből. Ez a folyamat napokig is eltarthat, ám bizonyos szabályok betartásával (pl. megfelelő folyadékfogyasztás, finomított cukor kerülése, nyirokmasszázs) jelentősen gyorsítható.

A zsírsejtek térfogata viszonylag könnyen változik: túlzott zsír és szénhidrátbevitel esetén rövid idő alatt többszörösére is növekedhet, fogyókúra és testmozgás hatására pedig újra normális méretűre csökkenhet. Maga a sejt viszont hagyományos fogyasztó módszerek hatására sosem tűnik el és hízáskor sem osztódik (tehát a zsírsejtek száma életünk során adott). Ezért, ha egy zsírsejtet valamilyen módszerrel sikerül végleg eltávolítanunkmegelőzhetjük, hogy mérete később megnövekedhessen. Jelenleg mindössze két olyan eljárást ismerünk, amely erre képes: a műtéti zsírleszívást, valamint a kavitációt. A fent leírtak miatt a kavitációs zsírbontás nem vált ki jojó-effektust, hatása a kezelt területen tartós.

Meddig tart a kavitációs zsírbontás hatása?

ÁRLISTA

Kavitáció, vagy rádiófrekvenciás testkezelés

30 PERC, 4 TENYÉRNYI TERÜLET KEZELÉSÉNEK ÁRAI

1 alkalom
4 900.-
3 alkalOM
14 300.-
5 alkalom
22 500.-
Kombinált kezelés (ez a legelterjedtebb)

Kavitáció + Rádiófrekvencia testre (30+30 perc = 60 perc)

1 alkalom
7 900.-
3 alkalom
22 500
5 alkalom
36 000
DEKOLTÁZS FESZESÍTÉS

20 perc (rádiófrekvenciával)

1 alkalom
4 000.-
3 alkalOM
11 400.-
5 alkalOM
18 000.-
ARC FESZESÍTÉS (ANTI-AGING)

40 perc (rádiófrekvenciával)

1 alkalom
6 900.-
3 alkalOM
20 100.-
5 alkalOM
32 500.-
ARC-NYAK-DEKOLTÁZS KOMBINÁLT KEZELÉS (ANTI-AGING)

60 perc (rádiófrekvenciával)

1 alkalom
9 500.-
3 alkalOM
27 900.-
5 alkalOM
45 500.-
LIPOLÉZER KEZELÉSEK

30 perc

1 alkalom
4 300.-
10 alkalOM
39 900.-

BEJELENTKEZÉS

+36 30 989 8958